Уважаеми гости,
искаме да Ви благодарим, че избрахте нас за престоя си в Калофер. Нашето желание е да прекарате при нас една пълноценна почивка, която да Ви зареди с положителни емоции за дълго време. За тази цел сме Ви подготвили някои предложения от които можете да се възползвате по време на престоя си при нас.

 

  • Пълно екскурзоводско обслужване с включен превоз до забележителностите в Калофер и близките дестинации , които сме Ви подбрали в списъка по-долу.
  • Превоз с джип до връх  Ботев и месността  Параджика – последната достъпна с високопроходим автомобил точка от маршрута за хижа Рай и Райското пръскало.
  • Организиране на конни преходи

Ако желаете да се възползвате от някои от предложенията, трябва предварително да уведомите при резервация или при пристигането си при нас за уточняване на подробностите. За всякакви въпроси можете да се обръщате към служителите в ресторанта или на телефон, 0898 74 52 12 – Любомир Бичев

 

За да Ви помогнем да планирате престоя си прилагаме списък с дестинациите и забележителностите в нашия регион, които може би биха представлявали интерес за Вас.

 

                                   
С пожелание за пълноценна почивка!

Вижте много забележителности в Калофер и близките дестинации.
 
 

Powered by Web Brand Ltd.
Хотели Калофер

Добре дошли в официалната страница на хотел ресторант ПАНОРАМА
Всички права запазени 2014г.